مشخصات و قیمت انواع همزن برقی

مشخصات و قیمت انواع همزن برقی

همزن ها، و بخصوص همزن برقی یکی از پرکاربرد ترین لوازم آشپزخانه است. این عضو از خانواده لوازم خانگی، وظیفه ساخت ترکیبی یکسان از مواد غذایی را دارد. شما می‌توانید برای ترکیب انواع مواد غذایی از جمله خمیر و.. از همزن استفاده کنید. همزن‌ها با مشخصات و برند های گوناگون، به دو نوع قابل تقسیم هستند. همزن دستی که اهرمی ساده برای ترکیب کردن مواد غذاییست و همزن برقی. هدف از ارائه این مطلب، شرح مشخصات همزن‌های برقیست که با اتصال به پریز برق، قابل استفاده می‌باشند.

چرا استفاده از همزن برقی؟

امروزه استفاده از همزن، در تمام آشپزخانه ها مرسوم بوده و وسیله ای پرکاربرد تلقی می‌شود. برای ترکیب مواد غذایی، به صورتی که همه قسمت ها از اندازه کافی از همه مواد برخوردار باشند، نیازمند استفاده از وسیله ای الکتریک هستید که این کار را سریعا برایتان به انجام رساند. نه تنها ترکیب مواد خوراکی، بلکه برای تهیه خامه و دیگر مواد مشابه، به همزن نیاز دارید. اما مسئله مهم در این بخش، نوع میکسری است که مورد استفاده قرار می‌گیرد. همزن های دستی

mixer های برقی به دو گروه همزن‌های کاسه دار و دستی قابل تقسیم‌اند. مدل کاسه دار اغلب دارای موتوری قوی تر از مدل های دستی است و برای تهیه حجم بیشتری از مواد خوراکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. لذا برای استفاده صنعتی و تهیه خوراکی در مقدار نسبتا زیاد، همزن های کاسه دار مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در خرید هر همزن، نکاتی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود. برای مثال به موارد ذیل توجه نمایی:

  • میزان توان موتور دستگاه
  • جنس بدنه و قطعات
  • وزن دستگاه
  • تعداد پره ها و جنس آن
  • بازه سرعت دستگاه
  • سیستم کار

در ادامه، به شرح و بررسی هریک از این موارد خواهیم پرداخت. همچنین لازم است بدانید انواع میکسر ها از فروشگاه ایران هنریچ قابل تهیه می‌باشند.

توان همزن

همانطور که پیش تر بدان اشاره شد، توان دستگاه یکی از مهم ترین مسائلیست که لازم است قبل از خرید دستگاه، بدان توجه داشت. همزن های دستی بطور معمول توانی معادل با 300 وات دارند. در صورتی که همزن های کاسه دار یا رومیزی، از توان بالاتری برخوردارند تا بتوانند خمیر‌هایی با چگالی بالا‌تر را به راحتی ورز دهند. توان اکثر همزن های کاسه دار بین 1200 تا 1800 وات است. گرچه لازم است بدانید بجز توان دستگاه، مسائل مهم دیگری وجود دارد که تنها در صورتی که همگی کارکرد درستی داشته باشند، با دستگاهی قدرتمند مواجه خواهید بود.

جنس بدنه و قطعات

شاید جنس خوب بدنه و قطعات، تاثیر مستقیمی بر کارکرد دستگاه شما نداشته باشد، اما در صورت بهره‌مندی از این قابلیت مهم، دستگاه عمر بسیار بالا‌تری خواهد داشت. برای مثال همزن هایی با کاسه پلاستیکی که از مزیت وزن سبک‌تر برخوردارند، برای استفاده مداوم و تهیه مواد در حجم بالا مناسب نیستند. لذا برخورداری همزن برقی از کاسه ای با جنس استیل که در عین سبک بودن، به سادگی قابل شستشو است، مزیت با ارزشی بشمار می‌رود.

در گذشته این تصور وجود داشت که همزن هایی با جنس بدنه فلزی از برتری نسبت به همزن های دارای بدنه پلاستیکی برخوردارند. این برداشت شاید در مورد برخی از دستگاه های موجود در بازار که دارای بدنه ای ساخته شده از پلاستیک بی کیفیت هستند صادق باشد. اما امروزه بدنه بسیاری از میکسر های با کیفیت که از تکنولوژی ساخت روز دنیا بهره برده اند، از ترکیب پلاستیک فشرده ساخته شده است. این پلاستیک فشرده شده با مقاومت بالا در برابر آسیب های محیطی

  1. احتمال زنگ زدگی بدنه را به صفر می‌رساند
  2. به کاهش وزن دستگاه کمک می‌کند
  3. باعث افت قیمت بسیار چشمگیر درمقابل همزن هایی با بدنه فلز و کیفیت موتور پایین می‌شود

بی شک مهم ترین دلیل اختلاف قیمت همزن های برقی ساخته شده توسط برند هنریچ، همین امر می‌باشد.گرچه که عملکرد گیربکسی در مقابل عملکرد تسمه ای، مزیتی بسیار با ارزش محسوب می‌شود و استفاده از این تکنولوژی در این دستگاه ها، بسیار پر هزینه تر بوده است.

تعداد پره های همزن برقی

اگر می‌خواهید از همزن خود، برای تهیه مواد متفاوت استفاده کنید، باید تعداد پره ها را در نظر بگیرید. چرا که تعداد پره های بیشتر، به معنی وجود تنوع بالا‌تر است. دستگاه های خانگی پیشرفته مانند همزن 11 لیتر هنریچ و همزن 12 لیتر هنریچ، برخلاف همزن های برقی دستی، دارای چهار نوع پره هستند که یکی از آن‌ها پره تخت/لیسک است. دو پره مکمل خمیر زن و پره ویسک نیز بر روی این دستگاه ها تعبیه شده اند.

  • پره تخت یا پره لیسک حالتی مثلثی شکل دارد و برای هم زدن خمیر کیک و شیرینی، پره ای مناسب است. بوسیله این اهرم خمیر را کاملا همگن کرده و مواد مختلف آن‌را ترکیب نمایید.
  • پره های خمیر زن، تعداد دو عدد پره هستند که بر روی دستگاه در کنار یکدیگر قرار گرفته و هنگام چرخش، عملکردی مکمل یکدیگر دارند. پره های خمیر زن تنها بر روی همزن های صنعتی و خانگی پیشرفته وجود دارند.
  • پره ویسک، بر روی تمام همزن های بازار قرار دارد و پره اصلی محسوب می‌شود. با توجه به شکل و حالت نسبتا متفاوت پره های ویسک، کارایی همگی یکسان است و تنها در مقاومت پره و جنس آلیاژ، تفاوت هایی وجود دارد.

بازه سرعت دستگاه

اگر صحبت از همزن های دستی باشد، لازم است بدانید در اغلب نمونه ها، تنها یک دکمه خاموش و روشن تعبیه شده است. اما در برخی دیگر از نمونه ها قابلیت تنظیم سرعت نیز وجود دارد. در همزن های برقی اما لولر یا آنالوگی وجود دارد که با استفاده از آن قادر خواهید بود سرعت را تا حداکثر 12 حالت تغییر دهد. البته برخی از این میکسر ها از درجه پالس یا توربو نیز برخوردارند. با استفاده از این قابلیت قادر خواهید بود دستگاه را با بالا ترین قدرت و سرعت به کار اندازید.

البته لازم است بدانید این قابلیت بیش از حد نباید مورد استفاده قرار گیرد و پس از چند دقیقه استفاده از این گزینه، لازم است حداقل نیم ساعت به همزن برقی خود استراحت دهید.

سیستم کار همزن برقی

علاوه بر تمام موارد ذکر شده، سیستم عملکرد موتور دستگاه، به چند حالت متفاوت قابل تقسیم است. این مکانیزم عملکرد به سه حالت تسمه ای، نیمه گیربکسی و گیربکسی قابل تقسیم است. سیستم تسمه ای که ضعیف ترین سیستم کار در همزن ها بشمار می‌رود با استفاده از تسمه ای پلاستیکی که قدرت موتور را به پره ها انتقال می‌دهد کار می‌کند.

مکانیزم گیربکسی اما، بهترین مکانیزم در کارکرد تمام دستگاه های الکتریک است که در آن قدرت موتور از طریق چرخ‌دنده هایی تمام فلزی به پره ها منتقل شده و پره های متفاوت را به گردش در می‌آورد. سیستم نیمه گیربکسی نیز با بهره مندی از چرخ‌دنده و هم تسمه، قدرتی مابین این دو مکانیزم دارد. برای مشاهده برخی از

برای تهیه هریک از همزن های برقی، یا دریافت مشاوره رایگان در خصوص هر یک از محصولات، با فروشگاه ایران هنریچ، در تماس باشید.

اشتراک گذاری پست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

× چگونه می‌توانم به شما کمک کنم؟